Belevingen bruidsparen

Belevingen bruidsparen 2018-12-18T11:47:56+00:00

Onze trouwdag was een van de mooiste dagen van ons leven. Samen met de kinderen, familie en vrienden de liefde vieren. Extra bijzonder werd de dag door Marion, die ons in het huwelijk verbond. Door haar enthousiasme en humor, maar zeker ook door de manier waarop ze de bijzondere momenten uit ons leven wist te omschrijven en daarbij ook even stilstond bij familie en vrienden, die om wat voor reden dan ook, niet aanwezig konden zijn, maakte de dag nog mooier dan die al was!

Melchior en Inge Schoenmakers

Wij kijken terug op een fantastische dag! De manier waarop jij ons huwelijk hebt voltrokken was zo mooi en persoonlijk. Jij hebt dit echt prachtig verwoord en ook heel persoonlijk gemaakt. Wij hebben hier ook ontzettend veel complimenten over gehad en wij hebben het er zelfs nu nog over hoe mooi jij dat hebt gedaan. Je hebt ons verhaal op een prachtige manier weten te vertellen en wij willen jou hiervoor heel erg bedanken!

Niek en Jacqueline Rollman

Twee weken van tevoren hadden we een voorgesprek bij Marion thuis. Het was een mooie, warme avond en hebben buiten alles doorgenomen, waar ze alle tijd voor nam. We kregen huiswerk mee, wat ze prachtig verwerkte in haar speech. De ceremonie was klein, soms emotioneel, maar bovenal warm. De kinderen waren getuigen en ook de kleinkinderen werden betrokken. Zij mochten allemaal een handtekening zetten onder de ‘kleinkinderen partnerschapsakte’. Het lied van Daniel Lohues ‘prachtig mooie dag’ dat werd gedraaid, was helemaal van toepassing. Een geweldige ceremonie met een gedreven, lieve en warme ambtenaar. Dit wens je ieder bruidspaar toe.

Hes en Marga van Kapèl

Wij hadden in eerste instantie voor een mannelijke ambtenaar gekozen maar doordat deze ermee gestopt was kregen wij een vrouwelijke ambtenaar toegewezen,
Marion Lansink. Het klikte meteen vanaf de eerste kennismaking, enthousiaste vrouw met een elegant gevoel voor humor. Het was een mooie ceremonie vol met emotie en vreugde. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen.

Damir en Stephanie Ramic

De deurbel gaat, best een spannend moment om over DE dag van je leven te gaan praten. Het lijkt nog zo ver weg, echter voor je het weet is het zover. Een goede speech begint natuurlijk bij openheid van jezelf tegenover de trouwambtenaar, maar ook de luistervaardigheid van deze ambtenaar is van groot belang. Wij hebben Marion tijdens de intake leren kennen als een hartelijk, liefdevol persoon en zeer open minded voor onze ideeën. Ze neemt alle tijd, onthoudt en begrijpt ook de dingen die je zegt en aangeeft. Uiteindelijk zijn we met een opdracht ‘naar huis’ gestuurd om diverse eigenschappen over elkaar te omschrijven. Deze opdracht heeft ze vlekkeloos in de speech verwerkt. Voor ons maar ook voor alle dierbaren om ons heen was dit zeer herkenbaar.

De ceremonie was vrij, emotioneel en zeker ook vol humor. Alle deze drie kenmerken zijn Marion op het lijf geschreven. Zo heeft ze mensen doen lachen, huilen en laten genieten. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen dan Marion. Het niet van papier aflezen (althans niet zichtbaar) geeft aan dat ze een spreekster is in hart en nieren. Wij bevelen Marion van harte aan!

Berthil Nijstad en Gert-Jan Roord