Huwelijk

Huwelijk 2019-03-29T14:49:23+00:00

Ieder mens is uniek, iedere relatie is speciaal en de liefde vieren is een cadeautje van het leven.

Iedere verbintenis waar liefde de tussenschakel is

Dat ik als trouwambtenaar de strik om dat cadeautje mag aanbrengen door mensen te verbinden, ervaar ik iedere keer als genieten. Iedere verbintenis waar liefde de tussenschakel is, is speciaal voor mij ongeacht seksuele gerichtheid, nationaliteit of religie. De liefde vieren met een huwelijk, partnerschap of een andere ceremonie.
Een ceremonie in de Nederlandse taal, deels buitenlandse taal of gebarentaal, de taal van de liefde is universeel en ik verwoord met liefde jullie verhaal. Dit onder fijne en mooie omstandigheden, maar ook onder bijzondere omstandigheden, waarbij gemis en verdriet een rol spelen of een andere hobbel genomen moet worden.
Blijdschap en verdriet liggen dicht bij elkaar, maar beide kan ik in een ceremonie dusdanig verwoorden dat het voor jullie één mooi geheel wordt.

Wat kunnen jullie van mij als trouwambtenaar verwachten?

Alles draait om jullie en jullie inbreng is de basis. Vanaf het eerste contact kunnen jullie rekenen op mijn volle aandacht. Ik leef me in jullie situatie in, denk creatief mee en adviseer jullie daar waar gewenst bij alle stappen die genomen moeten worden met betrekking tot de ceremonie. Als een enthousiaste, warme, betrokken en professionele trouwambtenaar verwoord ik de mooie en blijde momenten in jullie leven op een vrolijke, luchtige manier en met humor. Maar indien gewenst, sta ik ook stil bij gevoelige of verdrietige kanten van jullie leven. Ik weet deze op een mooie en warme manier te verwoorden en het tot een waardevolle bijdrage te laten ervaren op deze voor jullie zo belangrijke dag.

Trouwen en de liefde vieren kan op diverse manieren:

  • Het burgerlijk huwelijk/geregistreerd partnerschap
  • Ceremonieel huwelijk
  • Huwelijk in het buitenland
  • Herbevestiging van het huwelijk
  • Ceremonie van de liefde

Welke manier er ook bij jullie past, elke manier past bij mij.