Herbevestigen en meer liefde vieren….

Herbevestigen en meer liefde vieren…. 2018-12-17T21:47:38+00:00

De liefde vieren met een ceremonie kan uiteraard vaker dan alleen op een huwelijksdag. Vier het nogmaals of anders!

Jubileum

Vier een huwelijksjubileum met een ceremonie. Met mooie en toepasselijke woorden laat ik jullie, de huwelijksjaren opnieuw beleven op een feestelijke manier. En ik neem niet alleen jullie, maar ook de gasten mee terug in de tijd.
Al toekomstplannen? Ook die beleving breng ik tot leven.

Nu echt feestelijk!

Zijn jullie ooit getrouwd, maar hebben jullie destijds gekozen voor een sobere setting? Willen jullie het eigenlijk nog wel een keer dunnetjes overdoen, maar nu anders, nu feestelijk? Een ceremoniële herbevestiging is een mooie manier om jullie liefde te vieren en te delen met al jullie dierbaren op een feestelijke manier.

Nieuwe start

Zijn jullie getrouwd, maar hebben jullie samen een moeilijke periode achter de rug? Eentje waarin de liefde op de proef werd gesteld, maar zijn jullie er samen toch goed uitgekomen? Wellicht zelfs sterker en willen jullie dit vieren?
Al dan niet met een hele ceremonie, maar wel met een leuk en feestelijk moment van bezinning vind ik de woorden van betekenis.

Gewoon anders…

Hechten jullie geen waarde aan een huwelijk of partnerschap, maar is het wel duidelijk dat jullie samen verder willen? Een feestje met familie en vrienden omdat jullie gaan samenwonen of bijvoorbeeld al 10 jaar latten?
Gewoon een feestje om jullie liefde te vieren om welke reden dan ook. Met of zonder een ceremonie weet ik jullie verhaal te vertalen naar iets anders dan anders. Gewoon omdat (ik) het kan.

Ook leuk, geef een ceremonie cadeau! De verrassing zal groot zijn.