Over mij

Over mij 2018-12-17T11:00:53+00:00

De liefde is mijn leven

Ik ben Marion Lansink en de liefde is mijn leven.
De liefde die er is voor mijn twee heerlijke kinderen, mijn partner en alle andere dierbaren die mijn leven verrijken. En de liefde die er was en die nu gekoesterde herinneringen zijn.

De liefde is mijn passie

De passie voor mijn vak en voor één van mijn hobby’s, het open water zwemmen, typeert mij.
Enerzijds hecht ik waarde aan de fijne, vaste en veilige kade(rs), maar anderzijds spring ik graag in het diepe en zie ik geen grenzen maar mogelijkheden.

Aanstekelijk enthousiast en altijd overzicht

Ik ben optimistisch, energiek, open minded, vind humor heel belangrijk en saai staat niet in mijn woordenboek. Door mijn omgeving word ik omschreven als vrolijk, sociaal, krachtig, doortastend, overtuigend en deskundig. Ik maak snel en makkelijk contact, kijk en luister aandachtig en kan snel schakelen. Mijn enthousiasme schijnt aanstekelijk te zijn, maar ik kan ook de rust bewaren en uitstralen. Mensen snel op hun gemak laten voelen of rust en overzicht in een situatie creëren vind ik heel belangrijk. Door veel levenservaring, maar ook werkervaring als accountmanager en spreker/presentator kan ik me snel inleven in een situatie en datgene overbrengen wat er toe doet. Daarbij speelt structuur, maar zeker improvisatie een hele belangrijke rol.

Het bruidspaar als middelpunt

Al 9,5 jaar ben ik trouwambtenaar en doe dit met ontzettend veel plezier.
Ik geniet ervan om mensen blij te maken, hun verhaal te vertellen en het zó over te brengen dat iedereen zich er een beeld bij kan vormen. Met als gevolg de blikken van herkenning en lachende gezichten. Glimlachen, schaterlachen en tranen met tuiten, maar soms ook een lach door een traantje van verdriet. Voor alle emoties is er ruimte.
Het draait om het bruidspaar, het is hún dag en een bijdrage te mogen leveren aan een nieuwe waardevolle blijvende herinnering, geeft mij enorm veel voldoening.

Delen

Ook het coachen van mensen die eenmalig een huwelijk mogen voltrekken als
‘trouwambtenaar voor 1 dag’ of een ceremonie mogen leiden, behoort tot mijn passie.
Het is mooi om de kennis, kunde en het enthousiasme te kunnen overdragen.
Kijk voor meer informatie over coaching op mijn website www.talktopics.nl