Werkwijze

Werkwijze 2018-12-17T21:49:12+00:00

Ik spreek uit ervaring, als bruid en als trouwambtenaar en weet hoe belangrijk het is om al vanaf de eerste kennismaking een goed gevoel bij iemand te hebben. Een fijne sfeer is heel belangrijk, maar ook duidelijkheid is van groot belang. Mijn werkwijze is als volgt. 

Eerste telefoongesprek

Deze vindt plaats omdat jullie mij bellen, appen of omdat ik contact met jullie zoek naar aanleiding van een mail. Tijdens het eerste telefoongesprek nemen we kort door wat jullie wensen zijn. Aan de hand van deze informatie geef ik globaal aan wat jullie van mijn kunnen verwachten en kan ik een prijsindicatie geven. Voelt het goed, dan maken we een vrijblijvende afspraak om kennis te maken.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek verneem ik graag van jullie wat jullie wensen precies zijn en geef ik jullie een helder beeld van wat ik voor jullie kan betekenen. Tevens kan ik naar aanleiding van dit gesprek een definitieve prijsopgave opmaken. Deze ontvangen jullie van mij samen met de algemene voorwaarden en het privacyprotocol.
Kiezen jullie definitief voor mij, dan ontvangen jullie van mij een opdrachtbevestiging. Zodra ik de opdrachtbevestiging getekend retour ontvangen heb, leg ik de datum definitief vast en maken we een afspraak voor het intakegesprek.

Intakegesprek

Dit is het gesprek waarin we alles tot in de puntjes doornemen. Jullie wensen zijn de basis en die bespreken we uitvoerig. Ik denk met jullie mee en indien gewenst vul ik met inspirerende adviezen en ideeën jullie wensen aan.
Deze informatie verwerk ik vervolgens tot een onvergetelijke ceremonie. Uiteraard hebben we indien nodig tussentijds contact. Het spreekt voor zich dat alles wat er tussen jullie en mij de revue passeert, door mij uiterst discreet wordt behandeld.

Huwelijksvoltrekking/ceremonie

De (huwelijks)ceremonie bestaat uit een aantal onderdelen die we uitvoerig hebben besproken. Een hele belangrijke daarvan is de speech, de rode draad. Deze verwoord ik op een vlotte, enthousiaste, manier, met de nodige humor en daar waar nodig serieus, warm en gevoelig. Bij de woorden die ik spreek krijgt iedereen een beeld, met als resultaat dat de gehele ceremonie voor jullie en jullie dierbaren, een waardevolle en mooie herinnering wordt.

Evaluatie

Vanzelfsprekend ben ik benieuwd hoe jullie de samenwerking met mij hebben ervaren en ik waardeer het zeer als jullie deze ervaring met mij willen delen. Uiteraard is deze evaluatie geheel vrijblijvend. Staan jullie er voor open, dan bepalen we in overleg of de evaluatie schriftelijk dan wel telefonisch plaatsvindt.